Hva sier kundene våre om oss?

Rett og slett fantastisk! Presise, hyggelige og flinke flyttefolk som tar vare tingene dine! Superflinke vaskepersonell! Hyggelig, hjelpsom og dyktig dame som svarer på telefoner og følger opp oppdraget. Brukt dem flere ganger, og anbefaler dem til alle

Charlotte D.

Tre hyggelige flyttefolke som var raske og effektive. Møtte opp til riktig tid, og ingen skader på møbler eller gjenstander. Fikk opp tunge møbler til 4. etg uten heis. Flyttevask utrolig godt utført av to hyggelige jenter. Tror leiligheten aldri har vært så ren. Kunne nok fått flyttingen billigere utført, men er veldig fornøyd med utførelse og oppfølging.

Eli S. A.

De kom 20 minutter før tiden og gjorde seg klar. Ca 5 min før avtalt tid ringte de meg. Det kom 2 hyggelig menn og jeg forklarte hva som skulle fraktes. De bruke 3 timer på hele jobben, raskt, ingen skader og god timepris. Svært fornøyd og kan anbefale denne bedriften!

Erik H.

Jeg etterspurte fastpris, men de mente at det ville bli rimeligere å ta det på timespris. Selskapet var virket veldig seriøse og jeg hadde god kontakt med kundekonsulenten og fikk ordrebekreftelse i forkant. Flytting gikk raskt og effektivt, og total kostnadene ble lavere enn alle andre fastprisertilbud. Selv med rush trafikk. Eneste lille negative var at de var veldig tidlig ute noe som gjorde at jeg ikke hadde alt klart.

Linda L.

Godt utført oppdrag! Hyggelige arbeidsfolk, profesjonelt utstyr, jobbet jevnt og trutt. Anbefales :)

Marita M.

Supereffektive og hyggelige. De møtte til avtalt tid og gjorde jobben raskere enn forventet. Fint skjegg på finnen.

Carl-Christian S.

Vi er på alle måter veldig fornøyd med jobben som ble utført. God kommunikasjon med firmaet og punktlighet i arbeidet som ble utført. Dette firmaet er absolutt å anbefale.

Øyvind M.

meget dyktige, supereffektive, hyggelige menn som gjorde belastningen ved å flytte til en positiv opplevelse. Jeg må flytte igjen i løpet av neste år og har bedt dem komme tilbake. Dette er et firma jeg med glede kan anbefale.

Grace M. T. S.

Veldig fornøyd! De kom til avtalt tid og jobben ble gjort veldig raskt. Ville uten tvil brukt de igjen.

Frida J.

Helt suverent! Er mektig imponert over kjempe effektiv, hyggelig og god hjelp med flyttelasset mitt. De formelig løp flyttelasset ut av gammel og inn i ny leilighet! De tok svært godt vare på tingene mine, noe jeg var litt nervøs for i forkant da jeg har endel møbler som er litt skjøre. Anbefaler selskapet på det varmeste! Veldig hyggelig og behjelpelig kundeservice også før flyttingen gjorde erfaringen med dette selskapet 100% positiv!

Karin G. H.

De utførte en meget god jobb. Både flytting og flyttevask. God oppfølging og service :-) Kan anbefales!

Sigve B.

Veldig fornøyd med jobben, både kommunikasjonen på forhånd (fikk tilsendt ryddig og greit kontraktsoppsett som viste hva vi ble enige om) og selve flyttejobben. De møtte presis og jobbet raskt og effektivt. Har derfor engasjert samme firma til en annen flyttejobb også.

Astrid A.

Raske og effektive! Meget bra kundebehandling.

Morten S.

De kom til avtalt tid, flyttingen gikk smidig og til en god pris. vil anbefale disse til andre som skal flytte.

Kristian A. V.

Flyttevasken ble utført ordentlig og innenfor rimelighetens rammer prismessig.

Inayah V.

Anbefales! God kommunikasjon i forkant av flytting. Ved flytting, så var flytterne hyggelige og blide, og selv om vi hjalp til litt selv med å bære så gjorde de det tydelig at de ikke forventet at vi skulle hjelpe til med noe slikt. Meget god service hele veien. Anbefales!

Martin L. S.

Godt utført jobb av hyggelige karer. Sto på til vi ble ferdige. Kjempefornøyd!

Kenneth R.

Møtte opp på avtalt tidspunkt og jobbet kjapt og ordentlig. Godt valg.

Bjørn S.

Bra og effektivt

Reza S.

Effektive, forsiktige, holdt det de lovet :)

Kristin B. L.

Svært effektive og hyggelige flyttegutter.

Kirsti G.

Presise, høflige, flinke og effektive folk som gjorde jobben akkurat slik de skulle.

Aud M. H.

Kjempeflinke folk. Fulgte ekstraordinært opp både på salgssiden og når flyttefolkene kom. Det var mer å flytte enn vi hadde estimert, men vi ble raskt enige om å gå over til timespris men de tok allikevel aldri pauser og var i bevegelse hele tiden! Jeg er imponert og vil gjerne bruke dem igjen. Kan absolutt anbefales.

Bjørn H.

De gjorde en god jobb! De ringte dagen før for å avtale avhenting av nøkler. Møtte opp og forsikret seg om at "bestillingen" var riktig- Hyggelig og flinke folk! Både på telefon og i virkeligheten! God jobb! Anbefales!

Karen R.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Noe krøll i starten av oppdraget da en av flyttefolka ikke dukket opp, men dette løste seg raskt og i løpet av en halvtime var det en vikar på plass. Jeg ville absolutt valgt å bruke de igjen :)

Lise M. E. H.

Flyttefolkene var effektive, strukturerte og løsningsorienterte. De fikk jobben gjort effektivt på tross av at det fortsatt var byggeplass på den nye adressen. Utvasken ble gjort på avtalt dag. Det ble funnet noen små avvik som måtte utbedres dagen etter, noe de gjorde kostnadsfritt

Line T. D.

God jobb, profesjonell fremtreden. Fikset raskt ting vi kommenterte ved gjennomgang etterpå.

Gjørund L.

Very efficient and nice people !

Charles R.

Vel utført oppdrag.

Rikard J.

Rask og effektivt, flytting og husvask.

Håvard G.

Helt super. Flyttade inom Oslo och kommunikation, pris och utförande av jobbet var helt perfekt, kan verkligen rekommendera denna firma.

Emilio K.

Greie, hyggelige folk. Forsiktige og effektive på samme tid. Nesten for billig. Hele jobben gjort på få timer.

Leif E.

Flinke karer, bra service

Mats P.

Særdeles konstruktivt og hyggelig firma, to veldig hjelpsomme og flinke unge menn - og dessuten rimelig. Perfekt! En behagelig opplevelse midt i stresset!

Kirsti V. R.

Flinke og forsiktige med møblene.

Jeanette M.

Vedlg hyggelige og pålitelige

Andreas L.

De er veldig gode på alle punktene: - Kommunikasjon og kundebehandling - Punktlighet og service - Kvalitet og pris Kan absolutt anbefales!

Vera N.

Svært hyggelige og hjelpsomme folk. Anbefales!

Ingvild S.

Anbefaler å leie flyttebokser av Envriobox, de er enkle å pakke i og enkle å stable! De kom levert og hentet til avtalt tid. Selve flyttingen tok lenger tid enn antatt. Vi hadde en del ting og de måtte kjøre to turer. Alt i alt - Fornøyde! Anbefale

Astrid K.

Anbefaler absolutt dette byrået til alle som skal flytte! Profesjonelle og hyggelige flyttefolk. Behandlet tingene skikkelig. De leverer også flyttevask og man kan leie flyttebokser i plast til en rimelig penge, + tralle. Praktisk å få alt fra samme firma. Leie av flyttebokser synes jeg var en stor fordel. Anbefaler å heller ta litt flere enn litt for få. Jeg hadde litt for få, noe som resulterte i at flyttingen tok lengre tid og ble dyrere.

Anne Ø.

Profesjonelt utført, hyggelig og vennlig service. Gjennomgang av vask ble gjort sammen med renholderne, og noen små mangler ble utbedret der og da, uten diskusjon. De leverer også tjenester innen flytting og utleie av flyttebokser, praktisk å få alt fra samme firma og absolutt en fordel å kunne leie flyttebokser i plast i stedet for å kjøpe papp-kasser. Jeg anbefaler absolutt selskapet til alle som skal flytte!

Anne Ø.

Tipp topp jobb! Veldig profesjonell, men samtidig folkelig. Hele prosessen ble utført eksepsjonelt fra start av, både kontakten med kundekonsulenten og de to som utførte jobben. Det gikk veldig kjapt å få utført oppdraget. Jeg hadde oppført litt for lite med tanke på hvor mye som skulle flyttes i antall esker, men det var ikke noe problem og de hjalp mer enn gjerne til! Anbefales virkelig.

Ina L.

Kom til avtalt tid, var raske og effektive, og brukte kortere tid enn forventet, sånn at det også ble billigere enn forventet. Veldig fornøyd!

Anette S.

Kjempehyggelige, sterke, raske, flinke folk!

Martine B. F.

Utrolig hyggelige og profesjonelle folk! Vil uten tvil benytte oss av disse igjen. Effektive og løsningsorienterte. Hadde alt utstyret de trengte og den riktige innstillingen for å få jobben gjort.

Kaja B.

Bra levert. Fant gode løsninger for å få alt inn til tross for krevende forhold. Må ha med kjettinger neste gang de skal på fjellet!

Borgar L.

Jeg er veldig fornøyd med jobben som gutta gjorde. De møtte opp som avtalt, og gjorde jobben på kortere tid enn jeg hadde forventet. Mannskapet var hyggelige, og jobbet svært raskt. Kan uten tvil anbefales videre!

Emma H.

Møtte opp presis, vasket veldig bra. Nye eiere var godt fornøyde med vaskingen. Anbefales.

Vegar St.

Veldig fornøyd. 3 effektive karer gjorde jobben på drøye 4 timer. Ikke noe å utsette. Anbefales.

Inge S.

Meget ryddig og profesjonelt firma. Tillitsfulle,hyggelige og pliktoppfyllende. Kan anbefales på det sterkeste. Strømberg (Oslo/Jessheim)

John Erik S.

Gutta leverte til 6 i alle henseende. Ryddig og tilgjengelig, positiv og løsningsorientert. Flyttet fra 5. Etasje uten heis og inn i heisleilighet på 3,5 timer. . . Løsningen med leie av plastbokser i stedet for å bruke Ikea/Clas Olson-papp er genial. Mye mindre søppel, mer oversiktlig og effektivt. Med glede kan jeg anbefale de til alle som skal flytte.

Tommy N.

Jeg vil gi selskapet mine beste anbefalinger! de gjorde en grundig vask, og hadde de på befaring først siden jeg hadde noe gamle vinduer fra 50-tallet som skulle rengjøres. flott resultat til en rimelig pris! hadde en god kommunikasjon med de hele veien.

Inger Vaarlund F.

Mektig imponert! Gutta fikk en pianoflytting til å virke som en lek. Pianoet kom frem uten en skramme. De var veldig profesjonelle, effektive og visste hva de drev med. Anbefales på det sterkeste!

Anders H.

Enkelt, raskt og profesjonellt gjort. Anbefales gjerne videre.

Daniel André P.

Hyggelige og arbeidsdag karer! Gjorde jobben raskt og effektivt som planlagt :-)

Ida Onsum V.

Ble oppringt av en hyggelig medarbeider fra kontoret og vi ble enig om tid, sted og pris. Gutta kom som planlagt og gjorde jobben hurtig og perfekt. De var hyggelige og flinke begge to. Anbefaler på det sterkeste.

Amir S.

Selskapet gjorde en kjempe jobb og var veldig effektive.

Wenche E.

Smidig og enkel prosess. Brukte flyttebokser i tillegg, trengte da ikke kjøpe en masse pappesker som kastes likevel. Enkel måte å stable og flyttet dem med en tralle. Ringte i god tid på forhånd for å avtale levering. Var veldig effektive og kjappe med flyttingen. Slet med å få inn mitt svære garderobeskap opp for trappene i tredje etasjen men de gav ikke opp :) Bruker de neste gang jeg flytter, meget fornøyd.

Stephanie Susanne H.

Et perfekt flyttebyrå. Hyggelige folk, god pris, god utførelse. Kommer til å bruke igjen og anbefale til andre.

Andreas Kjensli K.

Veldig god service! Imøtekommende, løsnings orienterte og blide flyttefolk, som fikk jobben gjort!

Marit S.

Vi var veldig veldig fornøyde med selskapet!! De gjorde flytteprosessen så mye bedre! De leverer og henter plastkasser til flyttingen som var mye enklere å bruke enn pappkasser, og ikke minst mye mer miljøvennlig. Vi bestilte også flytting og vasking gjennom dem, og dette var vi også strålende fornøyde med! Kjempe bra pris og service hele veien :-) Kan anbefale dem til alle som skal flytte.

Kristine F.

Super blide karer. Flinke og forsiktige med møblene våre. Jobbet raskt og effektivt. Satte alle esker og møbler inn på di rommene jeg ønsket di skulle stå. Di Ble nokk litt slitne på kvelden.glemte et par ting i den gamle leiligheten. Men det var ikke noe problem for oss . Di gjorde en super jobb og skrudde til og med opp elektriske senga vår utenom jobb. Vi er meget fornøyd

Tuva B.

Flytteprosessen var en svært god opplevelse fra første kontakt til jobben var ferdig og flyttekassene hentet. Flyttingen ble gjennomført raskt og effektivt og med stor grad av varsomhet. Flytteboksene viste seg å være veldig praktiske og effektive å bruke - og dessuten er det miljøvennlig. Servicen fra alle involverte var i en klasse for seg! Jeg er svært godt fornøyd,vil bruke dem igjen ved behov og anbefaler dem mer enn gjerne.

Jan Magne Y.

Strålende fornøyd. Hyggelige folk,møtte opp helt presis,jobbet godt og effektivt og var veldig fleksible på henting levering av nøkkel. Anbefales varmt!

Jan Ove K.

Jeg valgte dette selskapet og er VELDIG fornøyd med valget. De var meget høflige og imøtekommende både på telefon og under selve flyttingen. De arbeidet utrolig effektivt og velorganisert og jeg kunne se at de virkelig kunne jobben sin. Kort sagt: Høyt nivå på jobb-utførelse sammen med en behagelig og profesjonell fremtreden. Neste gang jeg skal flytte så bestiller jeg hele pakka fra dette selskapet.

Thaya L.

Oppdraget ble utført og vi er strålende fornøyd med flyttekassene deres og jobben de gjorde! Utrolig profesjonelle fra a til å og ikke minst veldig miljøvennlige! Pålitelige karer som vi vil anbefale på det varmeste, og boksutleie tjenesten er helt gull.

Tonje V.

Kjempe bra service og tjeneste. Anbefales!

Adrian M.

Kjempefornøyd! Store solide bokser som gjorde at flyttingen ble såå mye enklere. Sparte mye tid og arbeid og det setter jeg pris på! Det ble også billigere med bæremannskap pga det var så mye enklere å flytte på boksene kontra tradisjonelle pappesker og løsgjenstander. Trallen var også veldig fin! Klarte lett å flytte på fire fullpakkede bokser på en gang. Kult at man kan låse boksene med strips og at man kan få med klistrelapper for å holde orden på hvilke bokser inneholder hva.

Sjåføren som leverte og hentet utstyret var presis og veldig hyggelig. Pluss i boka for det. Alt i alt superfornøyd! Takk!

Jonas E.

Veldig solide bokser som tåler en trøkk. De rommer mye og med tralle så blir flyttingen mye enklere. Komplett tjeneste når man skal flytte og pluss for henting og bringing. Trallen ble brukt til å frakte andre ting, feks liten oppvaskmaskin og vaskemaskin over lengre avstander.

Linda J.