Våre Partnere

Vi ønsker alltid å yte det lille ekstra for at DU skal bli fornøyd. Din tilbakemelding er derfor ekstremt viktig for oss. For å kunne gi deg dette, er vi veldig nøye i utvelgelse av våre partnere. Noen av våre krav til bedrifter som ønsker å være vår partner er blant annet:

  • Bedriften er profesjonell og har lang erfaring med bransjen og tjenesten de tilbyr
  • Kundetilfredstillelsen av utført tjeneste skal være blant de beste på markedet
  • Prisene skal være konkurransedyktige
  • Punktlig og presise i sitt arbeid
  • Høy fokus på miljøvennlighet

Ved å velge oss til din flytting, vil vi sørge for at jobben blir utført profesjonelt. Vi vil alltid gjøre vårt beste så våre kunder blir fornøyde.

Stavanger Flyttebyrå AS

Stavanger Flyttebyrå er en profesjonell og kvalitetsbevisst totalleverandør av flyttetjenester i Rogaland fylke. Deres ansatte har mange års erfaring i flyttebransjen og vet hva som kreves for at du skal bli fornøyd. Flyttebyrået stiller like høye krav til kvalitet som vi gjør i Dexteria Consulting AS, og derfor er de vår hoved samarbeidspartner ifht flyttetjenester i Rogaland.

Workhouse

Workhouse leier ut kontorer og kontorplasser i sine kontorfellesskap og forretningssenter, med fleksible leieavtaler. Tilgang til møterom og hyggelige fellesrom, selvbetjening av kaffe m.m. Alt tilrettelagt for å skape en effektiv og rimelig arbeidsplass.

inkService

inkService AS er en totalleverandør av kontor- og IT produkter mot bedriftsmarkedet i Norge. Deres fokus er å dekke alle deres kunders behov for kontor- og IT produkter. Siden de ligger fremst innenfor sitt fagområde har inkService hatt lojale og faste kunder siden oppstarten i 2011.